Israil Iran - Israel Used Remotely Controlled Devices to Kill Nuclear ...

Israil Iran - Israel Used Remotely Controlled Devices to Kill Nuclear .... Iran ile israil arasında nükleer savaş çıkarsa, 20 milyona kadar iranlı, 800 bin de israilli ölebilir. bu eski bir abd savunma bakanlığı (pentagon) uzmanı anthony cordesman'ın hazırladığı iran, israil ve. Israil ordusu yoğun hava taaruzuyla iran'ın tesislerini vurabilecek güçteyken iran'ın buna karşı hiçbir kozu yoktur. İsrail jetleri, suriye'nin başkenti şam yakınlarındaki i̇ran askeri üssüne saldırı düzenledi. İsrai̇l ile i̇ran arasında salı sabahı ve çarşamba günü gerçekleşen olay, birçok sürpriz ve paradoks barındırıyor. İsrail suriye'de i̇ran unsurlarına yönelik yürüttüğü yıpratma savaşını i̇ran'ın merkezine taşıyor.

Al kuds al arabi başyazı. İran'ın önüne kırmızı bir çizgi çizmeyi reddeden uluslararası kamuoyunun bazı kesimlerinin i̇srail'e kırmızı ışık yakma hakkı ahlaken yok. Son olarak i̇srail ordusu golan tepeleri'ndeki üslerine suriye'deki i̇ran güçleri tarafından 20 roket atıldığı öne sürdü. 3 nisan 2015 tarihinde lozan'da icra edilen 5+1 ülkeleri ve i̇ran arasındaki nükleer müzakerelerde ana konularda anlaşmaya varıldı. Son günlerde yaşanan gerilime en çarpıcı yorumu.

Mohsen Fakhrizadeh: Top Nuclear Scientist Was Killed By ...
Mohsen Fakhrizadeh: Top Nuclear Scientist Was Killed By ... from c.ndtvimg.com
Son yıllarda basında yansıyan haberlere göre i̇srail ve amerika i̇ran'ı vurmakla tehdit etmektedir. İran şu an tepkiselliğin, dürtüselliğin en uç noktasında ve i̇ran, abd'nin saldırısına mutlaka cevap verecek. İran i̇slam cumhuriyeti ile i̇srail devleti 1979 devrimi'nden sonra i̇ran, i̇srail ile tüm diplomatik ve ticari bağlarını kopardı ve i̇slami. Israil tesislerini vurduğu zaman ancak izleyebilecektir. İsrail, i̇ran saldırılarını engelleme gerekçesiyle son 1 aydır lübnan ve suriye'de hizbullah noktalarına, irak'ta da i̇ran destekli haşdi şabi'nin mühimmat depoları ve askeri üslerine saldırdı. Zira gerek 1950'lerde gerekse 1979'da i̇ran'da gerçekleştirilen i̇slam devrimi'nin ardından çok sayıda i̇ranlı. İsrail son günlerde suriye'de i̇ran milislerinin olduğu birçok yere saldırı düzenledi. İran milislerinin ateşlediği roketler, i̇srail tarafında sirenlerin çalmasına yol açtı.çatışma haberleri, trump'ın i̇ran nükleer anlaşmasından ayrılmasından saatler sonra geldi.

Iran ile israil arasında nükleer savaş çıkarsa, 20 milyona kadar iranlı, 800 bin de israilli ölebilir. bu eski bir abd savunma bakanlığı (pentagon) uzmanı anthony cordesman'ın hazırladığı iran, israil ve.

İsrai̇l, tel aviv (haberyi̇rmi̇) i̇srail, suriye'nin başkenti şam'da bulunan i̇ran askeri üssüne i̇srail başbakanı binyamin netanyahu daha önce i̇ran'ın suriye'de askeri varlık göstermesine izin. İsrail ile i̇ran arasında günlerdir tırmanan gerilim fırtınaya dönüştü. Israil tesislerini vurduğu zaman ancak izleyebilecektir. Abd'nin i̇ran'la nükleer anlaşmadan çekilmesinden bir gün sonra, i̇srail ve i̇ran güçleri füzelerle birbirine saldırdı. Son olarak i̇srail ordusu golan tepeleri'ndeki üslerine suriye'deki i̇ran güçleri tarafından 20 roket atıldığı öne sürdü. İsrail son günlerde suriye'de i̇ran milislerinin olduğu birçok yere saldırı düzenledi. İsrail suriye'de i̇ran unsurlarına yönelik yürüttüğü yıpratma savaşını i̇ran'ın merkezine taşıyor. Israil iran haberi sayfasında en son yaşanan israil iran gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne cnn türk'e eklenen israil iran haber başlıkları yer almaktadır. Son günlerde yaşanan gerilime en çarpıcı yorumu. İsrail ile i̇ran arasında ilişkiler geçen hafta tırmandı ve iki ülkenin suriye'de devam eden sıcak çatışmasını da hızlandırdı. Uzmanlar, i̇srail'in, i̇ran'ın suriye'deki varlığıyla ilgili kırmızı çizgilerinden ödün vermeyeceğini ifade etse de bunun i̇ran ile i̇srail arasında bir savaşla sonuçlanmayacağı tezini savundu. İran'ın önüne kırmızı bir çizgi çizmeyi reddeden uluslararası kamuoyunun bazı kesimlerinin i̇srail'e kırmızı ışık yakma hakkı ahlaken yok. Son yıllarda basında yansıyan haberlere göre i̇srail ve amerika i̇ran'ı vurmakla tehdit etmektedir.

İsrail, suriye'nin güneyindeki kuneytra i̇srail ordusundan yapılan yazılı açıklamada ise i̇ran devrim muhafızları ordusu'na bağlı kudüs. Son olarak i̇srail ordusu golan tepeleri'ndeki üslerine suriye'deki i̇ran güçleri tarafından 20 roket atıldığı öne sürdü. İsrail'in suriye'nin başkenti şam yakınlarındaki i̇ran askeri üssüne saldırı düzenlediği bildirildi. Israil tesislerini vurduğu zaman ancak izleyebilecektir. İsrail, i̇ran saldırılarını engelleme gerekçesiyle son 1 aydır lübnan ve suriye'de hizbullah noktalarına, irak'ta da i̇ran destekli haşdi şabi'nin mühimmat depoları ve askeri üslerine saldırdı.

Bad News for Israel: Iran Has a New Missile | The National ...
Bad News for Israel: Iran Has a New Missile | The National ... from nationalinterest.org
Bildiğiniz üzere i̇srail , i̇ran'ın nükleer çalışmalarını bahane ederek i̇ran'ı vurmak için fırsat kolluyor.en azından olayı televizyonlardan izleyen halkımız böyle düşünüyor.hemen içlerinde i̇ran'ı koruma isteği. İsrai̇l, tel aviv (haberyi̇rmi̇) i̇srail, suriye'nin başkenti şam'da bulunan i̇ran askeri üssüne i̇srail başbakanı binyamin netanyahu daha önce i̇ran'ın suriye'de askeri varlık göstermesine izin. İsrail'in suriye'deki i̇ran askeri varlığı olarak tanıttığı hedeflere karşı. Israil iran haberi sayfasında en son yaşanan israil iran gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne cnn türk'e eklenen israil iran haber başlıkları yer almaktadır. 2018'den bu yana i̇ran'a saldırılarını arttıran i̇srail, 2 yılda 79 hava saldırısı düzenledi. Geride bıraktığımız yıllarda i̇srail'in i̇ran'a yönelik örtülü operasyonları daha çok doğrudan suikastlar veya. Son günlerde yaşanan gerilime en çarpıcı yorumu. İran'ın önüne kırmızı bir çizgi çizmeyi reddeden uluslararası kamuoyunun bazı kesimlerinin i̇srail'e kırmızı ışık yakma hakkı ahlaken yok.

İsrail uçakları, suriye'de şam havaalanı yakınlarında esed rejimi ve i̇ran'ın askeri hedeflerini bombaladı.

İsrail ile i̇ran arasındaki istihbarat savaşlarında i̇srail kuşkusuz bir adım daha önde. 2018'den bu yana i̇ran'a saldırılarını arttıran i̇srail, 2 yılda 79 hava saldırısı düzenledi. Son olarak i̇srail ordusu golan tepeleri'ndeki üslerine suriye'deki i̇ran güçleri tarafından 20 roket atıldığı öne sürdü. İran'ın nükleer çalışma programı abd, i̇srail ve batı'nın tepkisini çekmiştir. İsrai̇l ile i̇ran arasında salı sabahı ve çarşamba günü gerçekleşen olay, birçok sürpriz ve paradoks barındırıyor. İran i̇slam cumhuriyeti ile i̇srail devleti 1979 devrimi'nden sonra i̇ran, i̇srail ile tüm diplomatik ve ticari bağlarını kopardı ve i̇slami. İsrail, i̇ran saldırılarını engelleme gerekçesiyle son 1 aydır lübnan ve suriye'de hizbullah noktalarına, irak'ta da i̇ran destekli haşdi şabi'nin mühimmat depoları ve askeri üslerine saldırdı. Israil tesislerini vurduğu zaman ancak izleyebilecektir. Suriye'deki hava savunma sistemleri, i̇srail jetlerine füze fırlattı. İsrail suriye'de i̇ran unsurlarına yönelik yürüttüğü yıpratma savaşını i̇ran'ın merkezine taşıyor. İsrail son günlerde suriye'de i̇ran milislerinin olduğu birçok yere saldırı düzenledi. İsrail i̇ran savaşı senaryosu gerçek olabilir mi? Bildiğiniz üzere i̇srail , i̇ran'ın nükleer çalışmalarını bahane ederek i̇ran'ı vurmak için fırsat kolluyor.en azından olayı televizyonlardan izleyen halkımız böyle düşünüyor.hemen içlerinde i̇ran'ı koruma isteği.

İsrail, i̇ran saldırılarını engelleme gerekçesiyle son 1 aydır lübnan ve suriye'de hizbullah noktalarına, irak'ta da i̇ran destekli haşdi şabi'nin mühimmat depoları ve askeri üslerine saldırdı. 2018'den bu yana i̇ran'a saldırılarını arttıran i̇srail, 2 yılda 79 hava saldırısı düzenledi. Iran ile israil arasında nükleer savaş çıkarsa, 20 milyona kadar iranlı, 800 bin de israilli ölebilir. bu eski bir abd savunma bakanlığı (pentagon) uzmanı anthony cordesman'ın hazırladığı iran, israil ve. Suriye'deki hava savunma sistemleri, i̇srail jetlerine füze fırlattı. İsrail i̇ran savaşı senaryosu gerçek olabilir mi?

Irak: neuer Schauplatz des iranisch-israelischen Krieges?
Irak: neuer Schauplatz des iranisch-israelischen Krieges? from www.mena-watch.com
İsrail denizaltısı hürmüz boğazı'na girdi. İsrail, i̇ran saldırılarını engelleme gerekçesiyle son 1 aydır lübnan ve suriye'de hizbullah noktalarına, irak'ta da i̇ran destekli haşdi şabi'nin mühimmat depoları ve askeri üslerine saldırdı. Son günlerde yaşanan gerilime en çarpıcı yorumu. İsrail'in suriye'deki i̇ran askeri varlığı olarak tanıttığı hedeflere karşı. Israil tesislerini vurduğu zaman ancak izleyebilecektir. İsrail, suriye'nin güneyindeki kuneytra i̇srail ordusundan yapılan yazılı açıklamada ise i̇ran devrim muhafızları ordusu'na bağlı kudüs. İsrail ile i̇ran arasında ilişkiler geçen hafta tırmandı ve iki ülkenin suriye'de devam eden sıcak çatışmasını da hızlandırdı. İran'ın önüne kırmızı bir çizgi çizmeyi reddeden uluslararası kamuoyunun bazı kesimlerinin i̇srail'e kırmızı ışık yakma hakkı ahlaken yok.

İsrail'in suriye'nin başkenti şam yakınlarındaki i̇ran askeri üssüne saldırı düzenlediği bildirildi.

İsrail'in suriye'nin başkenti şam yakınlarındaki i̇ran askeri üssüne saldırı düzenlediği bildirildi. İsrail'in suriye'deki i̇ran askeri üssünü vurduğu açıklandı. Iran ile israil arasında nükleer savaş çıkarsa, 20 milyona kadar iranlı, 800 bin de israilli ölebilir. bu eski bir abd savunma bakanlığı (pentagon) uzmanı anthony cordesman'ın hazırladığı iran, israil ve. İsrail ile i̇ran arasında ilişkiler geçen hafta tırmandı ve iki ülkenin suriye'de devam eden sıcak çatışmasını da hızlandırdı. Geride bıraktığımız yıllarda i̇srail'in i̇ran'a yönelik örtülü operasyonları daha çok doğrudan suikastlar veya. Son yıllarda basında yansıyan haberlere göre i̇srail ve amerika i̇ran'ı vurmakla tehdit etmektedir. Israil ordusu yoğun hava taaruzuyla iran'ın tesislerini vurabilecek güçteyken iran'ın buna karşı hiçbir kozu yoktur. İsrail uçakları, suriye'de şam havaalanı yakınlarında esed rejimi ve i̇ran'ın askeri hedeflerini bombaladı. Israil tesislerini vurduğu zaman ancak izleyebilecektir. İran'ın önüne kırmızı bir çizgi çizmeyi reddeden uluslararası kamuoyunun bazı kesimlerinin i̇srail'e kırmızı ışık yakma hakkı ahlaken yok. İsrail denizaltısı hürmüz boğazı'na girdi. İsrail son günlerde suriye'de i̇ran milislerinin olduğu birçok yere saldırı düzenledi. Al kuds al arabi başyazı.

İsrail'in suriye'nin başkenti şam yakınlarındaki i̇ran askeri üssüne saldırı düzenlediği bildirildi israil. İsrail ile i̇ran arasındaki istihbarat savaşlarında i̇srail kuşkusuz bir adım daha önde.

Comments

Popular posts from this blog

Top Gun Maverick - ‘The Lion King’: Memories From 20 Years on Broadway (Exclusive